Klantenfeedback Vietnam

Welkom in ons Gastenboek met Klantenfeedback Vietnam! Op deze pagina vindt u beoordelingen van klanten van DP Reizen met betrekking tot hun reis naar Vietnam.

Wij nodigen onze klanten van harte uit om feedback te geven over de door hun gemaakte reis naar Vietnam. Dit helpt ons om onze service te verbeteren en helpt daarnaast ook om potentiële klanten voldoende vertrouwen in DP Reizen te laten krijgen om hun reis bij DP Reizen te boeken.

 

Algemene beoordeling

Algemene beoordeling van de dienstverlening van DP Reizen – Vietnam (klik op 1 van de sterren om uw stem uit te brengen):

 

 

Uitgebreidere feedback van klanten

Klantenfeedback Vietnam

Schrijf een bericht in ons Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.218.88 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Bianca Bianca uit akersloot heeft geschreven op 30 oktober 2016 om 11:56
In oktober met zijn 8en op rondreis geweest in Vietnam. Alles was helemaal afgestemd op wat we wilden doen. En alles was ook super geregeld van vluchten,excursies tot gidsen en vervoer. Viernam en DP travel zijn een aanrader.
Renée Renée heeft geschreven op 29 oktober 2016 om 23:23
16 oktober terug gekomen van een prachtige reis naar Vietnam, perfect geregeld door DP reizen. Alle excursies en vervoer waren heel goed geregeld en we hoefden nergens aan te denken. Een aanrader!
Jarco Jarco heeft geschreven op 27 oktober 2016 om 13:08
16 oktober terug gekomen van een mooie vakantie die werkelijk super geregeld was. Het was mijn tweede reis die ik bij dp reizen had geboekt en wederom tot in de puntjes geregeld. Ieder ticket, excursie en vervoer enz allemaal goed geregeld en geen minuut ergens hoeven wachten. We waren met groep van 8 dit keer en ook dat is geen enkel probleem. Mooie priveboot om de halong bay te verkennen! Prachtig. Zodra ik weer naar Azië ga boek ik zeker weer hier!! Bedankt!!
Ruud Laan Ruud Laan uit Zaandijk heeft geschreven op 24 oktober 2016 om 16:49
Hallo allemaal,

Bij deze nodigen wij u van harte uit om na afloop van uw door DP Reizen georganiseerde reis naar Vietnam een berichtje achter te laten in dit gastenboek. Laat ons weten wat u van onze dienstverlening vindt!