Rondreizen Vietnam

DP Reizen biedt individuele rondreizen Vietnam aan. Bij individuele rondreizen zijn er geen andere deelnemers dan uw eigen groepje mensen. Ook vriendengroepen e.d. zijn van harte welkom, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Ook een groep van 45 personen kan zich dus gewoon bij ons aanmelden!

Bij individuele rondreizen kunnen sommige onderdelen van de reis wel worden gecombineerd met andere reizigers, bijvoorbeeld een Halong Bay Cruise. Indien u deze onderdelen liever individueel doet, dan is dit ook mogelijk. De meeste rondreizen die wij verkopen betreffen op maat gemaakte reizen, vrijwel alles is mogelijk!

Onderstaande rondreizen zijn exclusief de internationale vluchten en betreffen dus alleen het landarrangement. Houd er rekening mee dat de complete reis (inclusief internationale vluchten) in de meeste gevallen 2 dagen langer duurt dan de duur van het hieronder genoemde landarrangement. Gelijktijdig met uw aanvraag voor de gewenste rondreis kunt u ook de mogelijkheden qua internationale vluchten vrijblijvend opvragen.

Voor rondreizen Vietnam geldt dat een bezoek aan de Halong Bay niet mag ontbreken!


Individuele rondreizen Vietnam

Route van de Rondreis Highlights Vietnam: Ho Chi Minh City (Saigon) – Mekong Delta – Hoi An – Hue – Hanoi – Sapa – Halong Bay.

Een prachtige rondreis waarbij u de belangrijkste highlights van Vietnam bezoekt in een relatief korte periode. Deze tour is ideaal voor mensen die in een tijdsbestek van slechts 15 dagen alle highlights van Vietnam willen ontdekken. De reis brengt u van het zuiden naar het noorden en van de bergen tot de stranden. Wij beloven u dat – aan het eind van de reis – u voor de rest van uw leven zult terugkijken op een onvergetelijke reis!

De highlights van deze rondreis:

  • Ontdek het bruisende leven in Ho Chi Minh City (het voormalige Saigon) en breng een bezoek aan de indrukwekkende Cu Chi tunnels.
  • Vaar over kanalen, pluk en proef verse, tropische fruitsoorten in de Mekong Delta.
  • Bezoek de eeuwenoude stad Hoi An in het midden van Vietnam.
  • Ga terug naar het Nguyen tijdperk tijdens een stadstour in Hue, de oude Keizerlijke Stad.
  • Ontdek het charmante Hanoi, de hoofdstad van Vietnam.
  • Daag uzelf uit in het bergachtige gebied van Sapa. Ontmoet de lokale bevolking en neem een kijkje in het dagelijks leven van de mensen in dit gebied.
  • Overnacht op een cruiseschip in de Halong Bay, een adembenemend gebied die haar plaats op de werelderfgoed lijst van de Unesco meer dan verdient!
  • Bezoek Tam CocNinh Binh, bijgenaamd Halong Bay ter land.

Aanbevolen reisperiode voor de Rondreis Highlights Vietnam: december – mei.


Route van de Rondreis Hoogtepunten Vietnam: Hanoi – Mai Chau – Ninh Binh – Halong Bay – Hue – Hoi An – Dalat (Da Lat) – Ho Chi Minh City (Saigon) – Mekong Delta – Phu Quoc Island.

Een prachtige rondreis waarbij u vele hoogtepunten bezoekt in Vietnam!

Deze rondreis begint in Noord Vietnam met een bezoek aan de hoofdstad Hanoi, waar we een City tour maken. Vervolgens bezoeken we de prachtige Mai Chau Valley, het schilderachtige Ninh Binh en de unieke Halong Bay.

In Midden Vietnam bezoeken we de oude Keizerlijke Stad Hue en rijden we via de prachtige Wolkenpas (Hai Van Pass) naar Hoi An. Hier maken we onder andere een tocht per bamboe mandbootje (bamboo basket boat), een unieke belevenis! Ook bezoeken we Dalat (Da Lat), waar we kunnen genieten van de prachtige natuur (onder andere watervallen).

In Zuid Vietnam bezoeken we het overweldigende Ho Chi Minh City (Saigon), waar we een City tour maken. Tevens bezoeken we de Cu Chi Tunnels en de Mekong Delta, met onder andere de drijvende markt van Cai Rang (Cai Rang Floating Market). Tot slot van deze Rondreis Hoogtepunten Vietnam kunt u nog even nagenieten op het prachtige strand van Phu Quoc Island.

Aanbevolen reisperiode: december – half mei.