Mui Ne (Phan Thiet) – Midden Vietnam

 

 

Hotels en Resorts Mui Ne, Phan Thiet

Wij kunnen elk willekeurig Hotel of Resort in Mui Ne, Phan Thiet voor u reserveren. Een door ons aanbevolen resort staat hieronder vermeld. Meer keuze vindt u op onze pagina hotels.

Resort L01 (Luxe Hotel)

Resort L01 Onze sterrenclassificatie van Resort L01 - Mui Ne, Phan Thiet - Zuid Vietnam: 4 sterren beschikt over een zwembad aan het strand, een spa, fitnessfaciliteiten en 3 verschillende eetgelegenheden.

De ruime kamers zijn uitgerust met airconditioning en donkere houten meubels. Ze bieden toegang tot een eigen balkon met uitzicht op de zee of op de tuin. Ze zijn voorzien van een tv, een kluis en een minibar.

Een zonovergoten middag kan worden besteed aan het vredige strand of met een massage bij de Lotus Spa. Andere voorzieningen zijn onder meer een businesscentrum, een excursiebalie en fietsverhuur.

Het aan het zwembad gelegen restaurant heeft een open keuken en serveert pizza’s uit een houtoven. U kunt er tevens genieten van een strandbarbecue. Stevige lokale en westerse maaltijden met uitzicht over de oceaan zijn beschikbaar in een van de andere restaurants.

Kamer types:

  • Superior Room, max. 3 personen. 1 tweepersoonsbed met mogelijkheid voor een extra bed voor een 3e persoon. Uitzicht: Tuin. 30 m².
  • Premier Superior Room, max. 3 personen. 1 tweepersoonsbed met mogelijkheid voor een extra bed voor een 3e persoon. Uitzicht: Tuin. 30 m².
  • Garden View Deluxe Room, max. 5 personen. 1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden met mogelijkheid voor een extra bed voor extra personen. Uitzicht: Tuin. 40 à 80 m².
  • Premier Deluxe Room, max. 5 personen. 1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden met mogelijkheid voor een extra bed voor extra personen. Uitzicht: Oceaan (gedeeltelijk). 40 à 80 m².
  • Garden View Suite, max. 5 personen. 1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden met mogelijkheid voor een extra bed voor extra personen. Uitzicht: Tuin. 65 à 80 m².
  • Sea View Suite, max. 3 personen. 1 tweepersoonsbed met mogelijkheid voor een extra bed voor een 3e persoon. Uitzicht: Oceaan. 80 m².
  • Beach Front Villa With Spacious Private Pool, max. 3 personen. 1 tweepersoonsbed met mogelijkheid voor een extra bed voor een 3e persoon. Uitzicht: Oceaan. 200 m².

 

 

Handige Wetenswaardigheden Mui Ne, Phan Thiet en Omgeving

Klimaat / Aanbevolen en Beste Reistijd

Klimaat Mui Ne, Phan Thiet en Omgeving

Deze bestemming kent geen echt regenseizoen, wel is het in de maanden mei – oktober natter dan in de maanden november – april.

Aanbevolen en Beste Reistijd

Aanbevolen reistijd: gehele jaar.
Beste reistijd: november – april.

Klimaat Phan Thiet, Midden Vietnam

Kaart

Kaart Omgeving

Kaart Mui Ne, Phan Thiet en Omgeving, Midden Vietnam

Kaart Mui Ne

Kaart Mui Ne, Midden Vietnam

Video

Video Mui Ne, Phan Thiet en Omgeving

Overige Wetenswaardigheden